KAHRAMANMARAŞ / AFŞİN - Tanır Şehit Sıtkı Çoban İlkokulu

Kas

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün rehberliğinde, ışığıyla aydınlandığımız yolda; Fikri Hür Vicdanı Hür İrfanı Hür nesiller yetiştirmek için bu kutsal görevi gönülden sevgimizle devam ettireceğiz. Tüm fedakar öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun!

Ekm

İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Üstün iradesi, tükenmez cesareti ve eşsiz sezileri ile hasımlarını dize getirdi. Hayatının sonuna kadar milletinin mutlak güveni ile kurduğu devletin başında muzaffer kumandan kişiliği, eşi görülmemiş bir karakter örneği sergiledi. Bu yüzdendir ki, biz yurt diye ANADOLU´YU, yol diye CUMHURİYET´İ, onur diye BAĞIMSIZLIĞI, önder diye ATATÜRK´Ü seçtik.

SAYGI, ŞÜKRAN VE MİNNETLE ANIYORUZ...

Ekm

Tem

Tanır Şehit Sıtkı Çoban İlkokulu olarak 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yıldönümünde, demokrasi destanı yazan milletimize bir kez daha teşekkür ediyor; aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.